Over ons

Woonbron is een woningcorporatie met 45.000 woningen en 4.000 overige vastgoedeenheden in Rotterdam, Delft, Dordrecht, Nissewaard en Zuidplas.

Wonen is een basisbehoefte. Wij zorgen voor goed en betaalbaar wonen voor huishoudens met een smalle beurs. Kwetsbare mensen kunnen op ons rekenen.

Onze missieWoonbron zorgt in gevarieerde wijken voor passende huisvesting voor hen die ons nodig hebben. Voor onze bewoners zijn wij partner in prettig wonen. Vandaag voor morgen.
Hoe we werken?Resultaten boeken we niet alleen. Prettig wonen bereiken we in samenwerking met onze klanten, met gemeenten en al die partijen die werkzaam zijn in de wijk. We streven ernaar onze klanten een woning te bieden die qua grootte, prijs en buurt bij hen past.

We werken op een zakelijke en daadkrachtige manier. Dit doen we altijd vanuit ons sociale hart. Wij zijn thuis in onze wijken.
We grijpen in bij woonoverlast om ongestoord woonplezier voor onze klanten te waarborgen.

Onze gebouwen en woningen zijn schoon, heel en veilig. We blijven onze woningen verbeteren door onderhoud, duurzaamheidsmaatregelen, renovatie en soms door nieuw te bouwen. Zo kunnen we betaalbaar wonen blijven garanderen. Dat is en blijft onze kerntaak.

Factsheets